Продовжується цикл факультативних занять із учасниками Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ. Лектором виступив завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем наукового забезпечення правоохоронної діяльності та якості підготовки кадрів доктор юридичних наук, доцент, підполковник поліції Костянтин Бугайчук.

Основною темою його виступу стала організація діяльності науково-дослідних лабораторій університету. Проведення наукових досліджень на замовлення органів державної влади. На початку лекції Костянтин Бугайчук розповів здобувачам вищої освіти про лабораторії, які функціонують в університеті, їх завдання та структуру. Особливістю факультативного заняття стала жвава дискусія серед учасників Школи наукового лідерства, викликана відповідями завідувача науково-дослідної лабораторії на запитання, що надійшли на його електронну скриньку від заступників деканів факультетів та структурних підрозділів з навчально-методичної роботи, а також безпосередніх учасників Школи наукового лідерства.

На завершення Костянтин Бугайчук побажав ініціативності у саморозвитку, самодисципліни, кмітливості та критичного мислення, що обов’язково стануть запорукою творчого успіху на шляху їх наукового становлення.

ВЗГ ХНУВС