Знання та вміння, отримані під час проходження виробничої практики, захищали студенти, які навчаються на четвертому курсі факультету №6 ХНУВС за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування». Виробнича практика здобувачів вищої освіти є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Під час проходження практики студенти ознайомилися з організацією та діяльністю бази практики, з роботою її структурних підрозділів, з документами фінансової звітності, з порядком здійснення розрахунково-касових операцій та надання депозитних, кредитних послуг банківськими установами.
Для захисту матеріалів практики було призначено комісію, до складу якої увійшли представники кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету №6 – завідувачка кафедри Ольга Гетманець, професорка кафедри Юлія Кириченко та доцента кафедри Вікторія Фурса. Також під час захисту матеріалів практики була присутня стейкхолдер – начальниця управління по роботі з фізичними особами АТ «Банк "Грант"» Аліна Шахбазян.

ВЗГ ХНУВС