За участі декана факультету № 6 Оксани Брусакової, заступника декана факультету № 6 Костянтина Свердліна та завідувачки кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірини Панової проведено онлайн-зустріч з керівництвом та учнями випускних класів низки шкіл Харкова, присвячену вступній кампанії 2023 року. У заході взяли участь: Комунальний заклад «Харківська санаторна школа № 13», Харківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 18, Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 126, Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 57, Харківська гімназія № 86. На зустрічі були присутні понад 100 осіб. Захід відбувся за сприянням Управління освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради.

Представники університету розповіли про переваги навчання у Харківському поліцейському виші, зокрема про особливості навчання на факультеті № 6, продемонстрували слайди про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, роз’яснили правила вступу до університету, ознайомили з роботою підготовчого відділення, діяльністю кафедри військової підготовки.

Під час зустрічі також обговорювалися питання необхідності отримання знань у воєнний та післявоєнний період, значення освіти та науки для кожного українця. Випускники переглянули відеоролик про університет, отримали відповіді на численні запитання.

ВЗГ ХНУВС