Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області започатковано турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблих працівників підрозділу поліції особливого призначення КОРД. Учасниками першого турніру стали одинадцять команд системи МВС України, серед яких і футболісти ФК «Універ-Динамо» Харківського національного університету внутрішніх справ.

У заході взяли участь заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олег Кашперук, начальник УКЗ Олександр Конєв, проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Бортник та ін. 

Відкрив змагання заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Олег Кашперук. Він запропонував вшанувати хвилиною мовчання пам’ять загиблих працівників підрозділу КОРД, які, виконуючи свій службовий обов’язок та захищаючи Україну від російського агресора, заплатили найвищу ціну у цій війні – віддали своє життя. Присутні поіменно згадали кожного героя.

Розпочалися змагання. Команди було поділено на три групи. Динамівці легко вийшли зі своєї групи, маючи дві перемоги та одну нічию у фінальній запеклій боротьбі вибороли І місце й титул чемпіона турніру.

Вітаємо футбольну команду «Універ-Динамо» та бажаємо нових і яскравих перемог!

Слава Україні! Героям Слава!

ВЗГ ХНУВС