Курсанти факультетів № 1 та № 4 ХНУВС взяли участь у змаганнях із загальної фізичної підготовки силового екстриму «Богатирські ігри», що проводилися серед силових структур м. Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Організаторами заходу виступили відділ молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради та Управління патрульної поліції ГУНП в Хмельницькій області. В іграх змагалися команди Збройних Сил України, Державної служби надзвичайних ситуацій, Управління патрульної поліції та Харківського національного університету внутрішніх справ.
Кам'янчани та гості міста із захопленням спостерігали за боротьбою найсильніших та найвитриваліших. Стронгмени випробовували свої м’язи та міць у різноманітних змаганнях – переносили 80 кг мішки, піднімали штанги, виконували вправу «прогулянка фермера» (силова вправа: з вантажем у кожній руці пройти певну відстань) та перетягували канат. Це було дійсно видовищно, емоційно й цікаво!
Переможці та учасники змагань отримали цінні призи та пам’ятні відзнаки.
Підготував команду до змагань викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Богдан Лукин.

ВЗГ ХНУВС