Помічник ректора Віктор Слиш й представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи за підтримки мера міста Василя Поліщука провели чергову зустріч з випускниками закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів шкіл міста Калинівка Вінницької області щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2023 році та зустрілися з керівництвом ДЮСШ «Авангард» Калинівської міської ради.

У заході взяли участь директорка відділу освіти Калинівської міської ради Галина Фурман, керівники навчальних закладів міста.

Під час зустрічі провідний фахівець відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Ігор Овчаренко ознайомив учасників заходу із факультетами університету, актуальними спеціальностями та спеціалізаціями. Начальниця відділу Олена Чорноус акцентувала увагу випускників на терміні подання анкет для вступу, який продовжено до 31 травня 2023 року та зупинилася на алгоритмі формування особової справи кандидатів на навчання. Майбутні вступники переглянули презентаційні відеоролики та отримали необхідну інформацію про особливості вступної компанії у Харківському національному університеті внутрішніх справ та навчання у ньому. Понад 100 учасників отримали необхідну профорієнтаційну продукцію в електронному та друкованому вигляді.

ВЗГ ХНУВС