Курсанти 1 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Анастасія Петрович, Світлана Данилюк, Вікторія Мосійчук, Наталія Орган та Ярослав Варман провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками закладів середньої освіти у Волинській та Рівненській областях.
Випускникам Нововолинських ліцеїв №2, №3, № 5, Ковельського ліцею № 8 та №3 ім. Лесі Українки, Гірниківського ліцею, Луцького ліцею № 8, ліцею с. Льотниче, Суходільського ліцею, Агротехнічного ліцею м. Володимир-Волинського та загальноосвітніх шкіл № 1, № 2 с. Ласків Волинської області та Костопільських загальноосвітніх шкіл № 4 та № 5 Рівненської області розповіли про особливості вступної кампанії у 2023 році.
На зустрічах курсанти розповідали учням про те, чому обрали професію правоохоронця, як готувалися до вступних іспитів, поділилися своїми враженнями про навчання. Майбутні вступники також дізналися про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців, про побут і дозвілля курсантів, наукові гуртки і спортивні секції, що діють у Харківському поліцейському виші.

ВЗГ ХНУВС