Майже двісті слухачів Інституту післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ, які наразі проходять курс підготовки поліцейських офіцерів громад, відправили допомогу постраждалим від наслідків підриву Каховської ГЕС на Херсонщині.

Долучитись до збору гуманітарної допомоги херсонцям закликав ректор університету Валерій Сокуренко, адже з перших днів війни Росії проти нашої держави працівники, курсанти, студенти, слухачі магістратури й ад’юнктури, члени їх родин активно розпочали й продовжують волонтерську діяльність.

Слухачі власним коштом закупили найнеобхідніше: продукти харчування, питну воду, засоби гігієни, корм для тварин. Зібрану допомогу вони відправили до Херсона, аби волонтери передали її нужденним людям і подбали про постраждалих тварин.

Начальник відділу підвищення кваліфікації та спеціалізації ІПО Сергій Федун зазначив: «Чужої біди не буває, тому ми вирішили зібрати необхідне та передати людям в епіцентр лиха. Дякую кожному поліцейському за допомогу. Наша сила в єдності!».

ВЗГ ХНУВС