Під час ранкового шикування особового складу факультетів № 2 та № 3 відбулося нагородження курсантів, які стали переможцями та вибороли призові місця під час спортивних змагань.

У відкритому чемпіонаті Хмельницької області з кікбоксингу ВАКО серед ДЮСШ та СК, присвяченому пам’яті захисника України Сергія Подоляна перші місця посіли:

- курсант 1 курсу факультету № 2 Максим Обідченко – у ваговій категорії до 71 кг;

- курсант 1 курсу факультету № 2 Богдан Білобородов – у ваговій категорії до 67 кг;

- курсантка 1 курсу факультету № 2 Діана Дзюба – у ваговій категорії до 56 кг.

У загальнокомандному заліку представники ХНУВС посіли 1 місце. Нагороду отримав тренер, викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки Антон Черніков.

У чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023» серед збірних команд  закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через МВС України в особистому заліку нагороди отримали:

- курсант 1 курсу факультету № 2 Фаріз Рашидов за 1 місце у ваговій категорії до 79 кг;

- курсант 2 курсу факультету № 2 Максим Бабич за 1 місце у ваговій категорії до 71 кг;

- курсант 1 курсу факультету № 2 Олег Попережай за 3 місце у ваговій категорії до 64 кг.

Ректор університету Валерій Сокуренко зазначив, що для поліцейського важливо мати хорошу фізичну форму, щоб гідно виконувати службові обов’язки. Він побажав спортсменам нових перемог та закликав і надалі тримати високу планку не лише у спорті, але й навчанні.

ВЗГ ХНУВС