Колектив Харківського національного університету внутрішніх справ вітає Вас із призначенням на посаду директорки Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації.

Знаємо Вас як чудову людину, сильну, вольову, яскраву особистість. Ваш професіоналізм, високий інтелектуальний потенціал, виваженість і відповідальність завжди є прикладом для колег і оточуючих. Вам довірено очолити один із найважливіших напрямів роботи на прифронтовій Харківщині – розвивати освіту і науку регіону. В умовах воєнного стану інтелектуальний ресурс є активним рушієм на шляху захисту держави й розвитку суспільства.

Упевнені, Ваші цілеспрямованість, рішучість та вміння виокремлювати головне допоможуть успішно виконувати всі поставлені керівництвом держави та Міністерством освіти і науки України завдання.

Харківський національний університет внутрішніх справ став для Вас рідною Альма-матер, в якому Ви зростали як науковець, професіонал, управлінець, захистили дисертаційні дослідження, отримали ступені кандидата, а згодом і доктора юридичних наук, стали професоркою, Заслуженою діячкою науки і техніки України. Ваш потужний науковий доробок – понад 180 монографій, підручників, посібників – є гідним внеском у розвиток системи освіти правоохоронних органів України, а державні та відомчі нагороди – це визнання Ваших заслуг перед країною та суспільством.

Бажаємо успіхів на новій посаді, плідної діяльності, творчого натхнення та невичерпної енергії для продовження славних традицій Харківського регіону на освітянській та науковій ниві!

Нехай Ваше життя завжди буде щедрим на добро і радість, на відданих друзів і колег, а доля дарує любов і тепло рідних! Найміцнішого Вам здоров’я, переможного миру та нових звершень на благо нашої держави!

Ректор ХНУВС
генерал поліції третього рангу
Валерій Сокуренко