Курсантка університету Олександра Кулак стала однією з учасниць міжнародної школи «Трансформаційного лідерства та рольового моделювання гендерної рівності», організованої Харківським національним університетом внутрішніх справ, GSMA, Осло Метрополітен Університетом (OsloMet), Інститутом економіки Латвійської академії наук (IE LAS). Переможці з 21 країни світу отримали можливість навчатися у експертів, які проводили лекції та семінари, присвячені наступним тематикам: «Усунення ізоляції та просування цифрових прав жінок», «Сила де: технології, інновації з гендерної перспективи» та в експертів у сфері трансформаційного лідерства та гендерної рівності.

Протягом трьох тижнів головні локації програми проходили в Академії наук Латвії, Будинку наук університету Латвії, Гендерному центрі, який є дослідницьким центром Женевського вищого інституту, в кампусі Валенського університету факультету географії та історії, Культурному центрі Університету Ла Нау.

Наприкінці заходів Олександра Кулак презентувала проєкт, присвячений здобутим знанням за період прослуховування курсів. За результатами участі у міжнародній школі курсантка отримала сертифікат про успішне проходження програми.

Міжнародну школу організовано в межах проєкту EQUALS-EU, що фінансується програмою Європейського Союзу з досліджень та інновацій Horizon 2020 згідно з грантовою угодою №101006396.

ВЗГ ХНУВС