Керівництво буковинської поліції провело інструктаж з особовим складом поліції та курсантами-майбутніми поліцейськими, які залучатимуться до превентивних заходів на блокпостах, зокрема, для перевірки осіб і транспортних засобів, які їх перетинають.

Сьогодні, 12 жовтня, у Чернівецькому районному управлінні поліції відбулася спільна зустріч буковинських поліцейських, прикордонників, представників викладацького складу та курсантів навчальних закладів МВС.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять загиблих поліцейських, військовослужбовців ЗСУ та цивільних громадян, які полягли у війні рф проти України.

Оскільки Буковина – один з прикордонних регіонів, за дорученням міністра МВС України Ігоря Клименка, на підсилення безпеки українських кордонів прибули курсанти трьох відомчих вишів України: Одеського, Харківського, Дніпровського університетів.

Майбутні поліцейські разом з нарядами поліції ГУНП в Чернівецькій області виконуватимуть завдання по охороні публічної безпеки.

– Сьогодні ви прибули на Буковину для забезпечення правопорядку у прикордонних районах. Це відповідальна місія і це буде ваше перше бойове завдання, з яким ви повинні справитися на відмінно. Звертаю вашу увагу на дотриманні законності та дисципліни, – сказав начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області підполковник поліції Сергій Антонюк.

https://cv.npu.gov.ua/news/na-bukovynu-prybuly-kursanty-vidomchykh-vyshiv-dlia-okhorony-publichnoi-bezpeky-prykordonnykh-terytorii

Відділ комунікації поліції Чернівецької області