Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко провів зустріч зі слухачами курсів «Поліцейський офіцер громади». Захід відбувся за участі усіх локацій університету як в офлайн, так і онлайн форматі. Валерій Сокуренко зазначив, що від професійних і людських якостей поліцейських офіцерів громад, їх ефективної взаємодії з населенням буде залежати довіра до Національної поліції України та держави. Він закликав присутніх провести профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів, ознайомити молодь з факультетами вишу, спеціальностями, за якими здійснюється набір, та умовами навчання, а також поінформувати мешканців територіальних громад про діяльність Автошколи для осіб з інвалідністю, що діє на базі Харківського національного університету внутрішніх справ. У ній створено всі необхідні умови, щоб учасники бойових дій, особи з інвалідністю та всі бажаючі могли пройти навчання й отримати посвідчення водія.

Звертаючись до поліцейських, проректор вишу Олександр Музичук підкреслив, що протягом усього життя необхідно підвищувати свій освітній та професійний рівень, розвиватися, не зупинятися на досягнутому. Він запросив поліцейських офіцерів громад продовжити навчання в університеті.

Учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять воїнів, які загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян – жертв російської агресії.

ВЗГ ХНУВС