Волонтери студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Юлія Івченко Аліна Шевченко, Анастасія Замяткіна, Олександр Овчарова та Дарія Більченко привітали колектив і вихованців Центру культури та дозвілля Сумської міської ради з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Зустріч відбулася за участі начальника відділу культури Сумської міської ради Наталії Цибульської, директора Центру Юлії Тараненко та керівника студії Юлії Горбачової. Курсанти-волонтери познайомили дітей-гуртківців із професією поліцейського, провели цікаву, пізнавальну вікторину, подарували вихованцям хобі-студії дизайну та технологій «Щасливий час» творчі матеріали й солодощі та разом виготовили патріотичну поробку «Вільні творити майбутнє».

Провідний фахівець Ганна Мітітєл зазначила, що акція «Зробимо життя дітей щасливішими» започаткована студентсько-курсантським Парламентом з метою розвитку творчого потенціалу дітей, серед яких є й діти внутрішньо переміщених осіб. Акція допомагає у формуванні їхньої духовності та самореалізації, а також створює підґрунтя для подальшої співпраці та підтримки їх творчого потенціалу.

Тепла атмосфера, радість в очах, задоволення від майстер-класу, взаємодія молоді з дітьми – це стимул не зупинятися, а працювати заради нашого майбутнього.

ВЗГ ХНУВС