У зустрічі взяли участь учні старших класів загальноосвітніх шкіл №№ 56, 156, 66, 64 міста Харкова. Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін ознайомив учасників з умовами навчання на факультеті № 6, де отримують освіту за однією з обраних спеціальностей студенти університету, розповів про матеріальну базу вишу та запросив усіх бажаючих до вступу. Працівники підготовчого відділення наголосили на ефективності та особливостях навчання майбутніх вступників на підготовчих курсах.

Цього року заняття на підготовчих курсах розпочинаються 18 листопада і проводитимуться щосуботи. Навчально-методичне забезпечення здійснюється з використанням платформи «Moodle», розміщеної на сайті ХНУВС. Для зручності слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs; e-mail: [email protected] для прийняття заяв від абітурієнтів.

Телефон для консультацій: + 38066 68 79 579. Завідувач підготовчого відділення – Малютіна Оксана Костянтинівна.

Запрошуються на навчання абітурієнти, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС