У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися заходи з нагоди випуску слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських за спеціалізацією «Спеціальна поліція» (кваліфікація «Поліцейський підрозділів забезпечення»).

Присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність та героїзм тих, хто віддав своє життя за єдність і незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Довідки про успішне завершення навчання вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Звертаючись до присутніх, він зазначив: «У кожного з вас – різний життєвий досвід і шлях, але ви прийняли свідоме рішення служити у лавах Національної поліції України. Переконаний, що ви будете вірними Присязі, яку склали на вірність українському народові, і ті вміння, знання, навички, які вам надали наші викладачі, інструктори, ви застосуєте під час служби, щоб захищати громадян, їхні права, життя, суверенітет і територіальну цілісність нашої Батьківщини. Я вірю в вас! Служіть так, щоб вас поважали люди й оберігав Господь Бог! Слава Україні!».

ВЗГ ХНУВС