Відбулась зустріч ректора університету Валерія Сокуренка з працівниками, курсантами та слухачами магістратури Харківського національного університету внутрішніх справ, який частково дислокується на Хмельниччині. У заході взяли участь проректор Олександр Музичук, декани факультетів Віталій Романюк та Микола Марчук.
Ректор університету зазначив, що головним завданням курсантів є навчання, оволодіння професійними знаннями, навичками, необхідними для служби в Національній поліції. Колектив вишу постійно удосконалює навчальні програми, орієнтовані на максимальне поєднання теорії з практикою. Наполегливість, відповідальність, старанність, дотримання дисципліни та правил внутрішнього розпорядку є визначальними для кожного курсанта.
Ректор також вручив Подяки працівникам вишу з нагоди Дня університету. За особисті досягнення у професійній діяльності, забезпечення якісної підготовки висококваліфікованих фахівців для підрозділів поліції Подяки від начальника ГУНП в Хмельницькій області полковника поліції Руслана Герасимчука отримали: завідувач відділення продовольчого забезпечення Сергій Субота, фахівець факультету № 4 Едуард Мелкумов, фахівчиня факультету № 1 Тетяна Мінаєва.

ВЗГ ХНУВС