Професорки кафедри Світлана Попова та Олена Синявська провели онлайн-зустріч із керівниками, вчителями та старшокласниками комунальних закладів Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області, зокрема: «Сахновщинський ліцей №1», «Сахновщинський ліцей №2», «Шевченківський ліцей», «Огіївський ліцей», «Гришівський ліцей», «Новоолександрівський ліцей», «Лигівський ліцей», «Новочернещинська гімназія», «Багаточернещинський ліцей», «Дубовогрядська гімназія» та «Олійниківська гімназія».

Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін приєднався до заходу та розповів про особливості навчання на факультеті № 6 ХНУВС, роз’яснив правила вступу до вишу зі специфічними умовами навчання та за якими спеціальностями буде здійснюватися набір до університету у 2024 році. Онлайн-зустріч мала більше 150 підключень.

Учасникам зустрічі представили демонстраційні слайди про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у ХНУВС, ознайомили з роботою підготовчого відділення, діяльністю кафедри військової підготовки. Учні отримали обґрунтовані відповіді на запитання щодо умов навчання в університеті у воєнний та післявоєнний період.

ВЗГ ХНУВС