З нагоди різдвяних та новорічних свят оркестр ГУНП в Хмельницькій області привітав колектив Харківського національного університету внутрішніх справ святково-патріотичною програмою.

На початку заходу до присутніх звернувся ректор університету Валерій Сокуренко. Він зазначив: «Саме культура, мистецтво робить наше життя більш цікавим, насиченим, наповнюючи його глибоким змістом і почуттями. Переконаний, що всі присутні у цьому залі не залишаться байдужими ані до мистецтва, ані до культури, і концерт такого потужного колективу заповнить наші душі й серця теплом і радістю напередодні новорічних свят».

Творчий колектив – оркестр ГУНП в Хмельницькій області і його керівник Віктор Шайда – добре відомі далеко за межами України. Вже більше десяти років оркестр виступає на численних міжнародних фестивалях військової та джазової музики. В його репертуарі, окрім сучасної музики, десятки патріотичних пісень, які з 2014 року у виконанні оркестру неодноразово чули захисники України в зоні АТО-ООС.

У важкий для країни та усіх нас час важливо знаходити моменти для духовного відновлення й психологічного розвантаження. Вічними цінностями людства є не війна і ненависть, а мирна співпраця, творчість і самореалізація у добрих справах. Такий меседж передали музиканти колективу університету разом із зарядом позитиву і віри у найшвидшу перемогу Світла над Темрявою.

Наприкінці творчого заходу перший проректор університету Віктор Василенко подякував музикантам за чудовий подарунок та святковий настрій.

ВЗГ ХНУВС