Курсанти 2-3 курсів, які здобувають вищу освіту за першим (бакалаврським) рівнем за освітніми програмами 071 «Облік і оподаткування», 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність», проходять навчальну практику – в управліннях фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку, органах слідства та дізнання, підрозділах превентивної діяльності, судах України тощо.

Здобувачі освіти прибули в практичні підрозділи Національної поліції та суди майже в усі регіони України. Отримавши необхідні теоретичні знання, майбутні поліцейські приступили до практичного застосування їх в службовій діяльності. При час навчальної практики курсанти не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, одержані в процесі вивчення загальних і спеціальних юридичних, економічних дисциплін, а й набувають уміння та навички правозастосовної практичної діяльності.

Науково-педагогічні працівники, які закріплені за практикантами, надають всі необхідні навчально-методичні консультації та допомагають отримувати практичний досвід.

ВЗГ ХНУВС