Курсанти 3 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ разом із провідним фахівцем Ганною Мітітєл та куратором групи 301 Анною Решитько відвідали концерт у Сумській обласній філармонії, присвячений 85-й річниці з Дня заснування Сумської області.

Концерт пройшов під гаслом «З ювілеєм, рідна Сумщино!», гортаючи сторінки книги Заслуженого журналіста України Олександра Вертіля «Репетиція діалогу». До книги увійшли імена славетних земляків, які прославляють Сумщину на теренах України та далеко за її межами.

У концерті взяли участь кращі творчі колективи та естрадні виконавці області. У виконанні артистів прозвучали пісні про любов до України, Сумщини, її людей, про єдність у боротьбі за свободу. Цього вечора лунали як відомі українські хіти, так і нові сучасні та авторські твори.

Під час благодійного концерту відбулась акція збору коштів на підтримку ЗСУ, в якій взяли участь і курсанти Сумської філії ХНУВС. Зібрані кошти будуть використані для придбання дизель-генераторів для бійців ЗСУ.

Концерт до ювілею області став значною культурною подією, актом солідарності з українським народом, який бореться за свою свободу і незалежність.

ВЗГ ХНУВС