Заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП у Хмельницькій області полковник поліції Олександр Радченко провів зустріч із курсантами першого курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ. У заході взяв участь декан факультету № 1 підполковник поліції Віталій Романюк.

Олександр Радченко розповів про роботу поліції у Хмельницькому регіоні в умовах воєнного стану, поділився своїм багаторічним досвідом та відповів на запитання першокурсників.

Він зазначив: «Заслуговує на повагу той факт, що у непростий для країни час ви свідомо обрали навчання саме в цьому елітному закладі вищої освіти системи МВС, служити українському народові і захищати Батьківщину. Впевнений, що усі свої знання, які ви отримаєте під час навчання, будуть успішно застосовані після закінчення університету. Ви, як майбутні офіцери поліції, повинні чітко розуміти, що потрібно бути професійно грамотними, відповідальними та досвідченими, адже саме від вас залежатиме подальша доля нашої держави».

По завершенні зустрічі Олександр Радченко побажав молоді бути наполегливими у навчанні й щодня набувати нових знань і навичок.

ВЗГ ХНУВС