Підготовче відділення факультету № 6 провело чергову онлайн-зустріч з абітурієнтами, на яку були запрошені учні старших класів, їх батьки та керівники кількох закладів середньої освіти міст Суми та Харкова, а також Красноградського, Богодухівського, Лозівського районів і Первомайської міської територіальної громади Харківської області. У заході взяли участь 59 осіб.

Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін ознайомив учасників з умовами вступу до університету, особливостями навчання на факультеті № 6, спеціальностями, матеріальною базою університету та запросив бажаючих до вступу.

Працівники підготовчого відділення розповіли про ефективність навчання на підготовчих курсах та про організацію навчального процесу для слухачів. Заняття проводяться щосуботи. Навчально-методичне забезпечення здійснюється з використанням платформи «Moodle», розміщеної на сайті ХНУВС. Для зручності слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs; e-mail: [email protected] для прийняття заяв від абітурієнтів; телефон для консультацій + 38066 68 79 579. Завідувач підготовчого відділення Малютіна Оксана Костянтинівна.

Працівники підрозділу запросили на навчання абітурієнтів, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні випробування.

ВЗГ ХНУВС