Перший проректор підполковник поліції Віктор Василенко та проректор Михайло Бурдін провели нараду з гарантами освітньо-професійних програм 081 «Право» другого (магістерського) та 125 «Кібербезпека та захист інформацій» першого (бакалаврського) рівнів вищої освіти та членами робочих груп, які забезпечують адаптацію освітньо-професійних програм до підготовки та проведення атестації 2024 року у формі Єдиного державного кваліфікаційного іспиту.

ЄДКІ є стандартизованою формою здійснення контролю досягнення здобувачем освіти результатів навчання, визначених стандартом фахової передвищої або вищої освіти та оцінювання таких результатів навчання. Мета кваліфікаційного іспиту оцінити результат навчання, досягнутий здобувачем освіти за підсумками опанування освітньої програми.

Віктор Василенко акцентував увагу присутніх на якості проведення навчальних занять та вмотивованості здобувачів освіти щодо їх відвідування.

Михайло Бурдін наголосів на необхідності перегляду навчально-методичних матеріалів дисциплін та їх адаптації до підготовки до кваліфікаційного іспиту.

ВЗГ ХНУВС