Куратори та консультанти Юридичної клініки факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ провели онлайн-зустріч з адвокатом адвокатського об'єднання АРЕС Євгеном Промським, присвячену питанням військового права. До зустрічі приєдналися представники відділень Юридичної клініки ХНУВС у містах Вінниця та Кам'янець-Подільський Хмельницької області.

Під час заходу обговорювались актуальні питання практичного спрямування, особливості застосування чинного законодавства та підсудність справ із розглянутих питань. В обговоренні взяв участь професор кафедри цивільного права та процесу факультету № 6 Володимир Кройтор, який наголосив на важливості належного складання документів, заяв, звернень тощо для позитивного вирішення питань громадян. Кураторки Юридичної клініки факультету № 6 – доцентки кафедри цивільного права та процесу Елла Твердохліб і Тетяна Кириченко запропонували до обговорення найпоширеніші питання, з якими звертаються до Юридичної клініки члени сімей військових.

Зустріч стала першою в серії тематичних семінарів, присвячених питанням військового права, з перспективою подальшого надання безоплатної правової допомоги військовослужбовцям і членам їх сімей.

ВЗГ ХНУВС