Представники факультету № 6 – заступник декана Костянтин Свердлін, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки Ольга Гетманець, професорка Ірина Сядриста і доцентка кафедри Ірина Антол провели онлайн-зустріч щодо вступної кампанії 2024 року з учнями випускних класів комунального закладу «Харківський ліцей мистецтв № 133 Харківської міської ради» та їх класною керівницею Вікторією Олійник.

Костянтин Свердлін окреслив особливості та переваги навчання на факультеті № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, зокрема в період воєнного стану. Ольга Гетманець роз’яснила майбутнім вступникам специфіку навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Ірина Антол розповіла, як відбувається освітній процес та особливості проведення бінарних занять за участі практикуючих фахівців. Старшокласників також запросили взяти участь у конкурсі з фінансової грамотності «Фінансова абетка», з яким їх ознайомила Ірина Сядриста.

Випускники школи дізналися про актуальність та перспективи здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» в умовах сьогодення.

ВЗГ ХНУВС