Курсанти 2–4 курсів факультету № 2 (кримінальної поліції), які здобувають вищу освіту за освітніми програмами «Облік і оподаткування», «Право» та «Правоохоронна діяльність» і проходять навчальну практику в різних областях України, організовують інформаційні зустрічі з учнями випускних класів закладів загальної середньої освіти. Мета таких зустрічей – пошук обдарованих та вмотивованих абітурієнтів для вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2024 році.

Протягом січня курсанти провели низку бесід з учнями та педагогічними працівниками випускних класів загальноосвітніх шкіл і ліцеїв Харківської, Вінницької, Полтавської, Хмельницької, Тернопільської, Запорізької, Київської та інших областей. Вони розповіли майбутнім абітурієнтам про спеціальності, за якими здійснюється підготовка курсантів і студентів в університеті, проінформували про особливості підготовки та умови вступу до ХНУВС у 2024 році, відповіли на численні запитання.

Курсанти поділилися зі школярами своїми враженнями про навчання в університеті, зупинилися на перевагах та особливостях освітнього процесу, розповіли про спеціальності, які вони обрали, про заняття у наукових гуртках, гуртках художньої самодіяльності та спортивних секціях, про участь у волонтерських та соціальних проєктах, ознайомили з перевагами щодо майбутнього працевлаштування та професійного зростання.

ВЗГ ХНУВС