Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4, майор поліції Юрій Онищенко провів робочу зустріч із представниками сектору організації відбору управління кадрового забезпечення ГУНП в Одеській області, під час якої обговорювалися питання організації вступної кампанії до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2024 році.

Разом із поліцейськими Одещини Юрій Онищенко відвідав 12 загальноосвітніх шкіл і ліцеїв міста. Він ознайомив учнів 11-х та 10-х класів із цьогорічними умовами вступу, розповів про факультети та спеціальності університету, за якими здійснюється підготовка фахівців, про умови навчання та проживання курсантів, про роботу наукових гуртків, спортивних секцій тощо.

Для потенційних абітурієнтів у презентаційному форматі було докладно наведено покроковий алгоритм дій абітурієнта під час вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, роз`яснено особливості правильного заповнення анкети кандидатів на навчання за державним замовленням на порталі https://osvita.np.gov.ua/.

ВЗГ ХНУВС