Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем досудового розслідування Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Іван Кріцак зустрівся із заступником директора Департаменту освіти, науки і молодіжної політики – начальником управління освіти і науки Івано-Франківської обласної військової адміністрації Ігорем Гаврилюком. Обговорювалися напрями співпраці щодо залучення молоді Прикарпаття до вступу у Харківський національний університет внутрішніх справ. Одним із запланованих заходів є проведення онлайн Дня відкритих дверей, до участі в якому запросили школярів з 64 об’єднаних територіальних громад. Усі вони отримали відповідні листи-запрошення на захід, що відбудеться 14 лютого поточного року о 14.00.

Іван Кріцак також провів профорієнтаційні зустрічі зі студентами Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, Івано-Франківського медичного фахового коледжу, учнями Богородчанського ліцею № 1 імені Олекси Гірника Богородчанської ЗОШ І–ІІІ ступеня № 2, Прикарпатського військово-спортивного ліцею Івано-Франківської обласної ради у м. Надвірна та в інших закладах освіти області.

Представник університету ознайомив юнаків і дівчат зі специфікою навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, алгоритмом вступу за державним замовленням, роз’яснив умови реєстрації на порталі osvita.np.gov.ua, розповів про умови навчання, проживання та дозвілля курсантів і студентів університету. Іван Кріцак також наголосив, що у місті Кам'янець-Подільський відкрито філію університету, де може успішно навчатися молодь Прикарпаття.

ВЗГ ХНУВС