Старший викладач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 Михайло Цуранов взяв участь у тренінгу англійською мовою «Train the Trainers Course for Cyber Crime», що відбувся у м. Будапешт за підтримки проєкту TOPCOP розробленого Агентством Європейського Союзу з навчання правоохоронних органів (CEPOL).

Мета курсу – підготувати тренерів/спеціалістів/експертів, які навчатимуть інших представників у сфері розслідування кіберінцедентів, а також для каскадного посилення знань, розвитку передових педагогічних навичок і підходів щодо методологічних, організаційних і специфічних аспектів курсів у сфері кіберзлочинності. Крім того, курс представляв актуальні та прикладні аспекти посібника з кіберрозслідувань.

Отримані знання допоможуть підвищити якість викладання наступних дисциплін: «Поліцейська діяльність у кіберсфері», «Цифрова криміналістика», «Інформаційне забезпечення професійної діяльності», «Прикладний аналіз великих даних у розслідуванні злочинів», «Методи та засоби захисту інформації», «Інформаційно-аналітичне забезпечення правоохоронної діяльності», «Кібербезпека», «Технології Dark Web анонімізації, приватності і безпеки».

Розроблені Михайлом Цурановим матеріали на тему «Мережева безпека: конфіденційність слідчого» стануть предметом обговорення на засіданні кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6.

ВЗГ ХНУВС