Військовослужбовцям, які наразі проходять реабілітацію після поранення, колектив Харківського національного університету внутрішніх справ передав все необхідне для проведення занять із психологічної корекції – арт-терапії (фарби, мольберти та полотна, полімерну глину, кольорові олівці та палітри тощо).

Благодійний захід пройшов до 2-ї річниці повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України у межах реалізації проєктів МВС України «Дружня підтримка», «Відвідай пораненого бійця – підтримай героя» та започаткованої відділом соціально-гуманітарної роботи ХНУВС акції «Дякую тобі...!».

Військові теж підготували подарунок – Прапор України, на якому залишили свої підписи з побажаннями та настановами для курсантів і студентів.

Крім того, у межах акції «Дякую тобі...!» здобувачі вищої освіти відвідали учнів і вихованців підшефних навчальних закладів у Вінниці, Кам’янці-Подільському Хмельницької області, Сумах і Кременчуці Полтавської області. Разом із малечею курсанти написали листи бійцям на фронт зі словами підтримки та вдячності, побажаннями якнайскорішої перемоги та яскравими малюнками.

Гуманітарну допомогу та дитячі листівки було передано бійцям у лікарні.

Під час візиту творчий колектив університету презентував національно-патріотичну програму для підняття бойового духу та моральної підтримки воїнів.

Ми віримо, що настане час, коли наше життя наповниться щастям, спокоєм, радістю – всім тим, що робить людське життя повноцінним. Ми впевнені у силі нашого народу, віримо в Збройні Сили України, знаємо, що ми обов’язково переможемо!

#Дружняпідтримка

ВЗГ ХНУВС