Здобувачі вищої освіти факультетів № 2 та № 3 відвідали два мистецькі заходи у Вінницькій обласній філармонії ім. М. Д. Леонтовича, присвячених вшануванню мужності та героїзму захисників України, а також пам’яті тисяч людей, які загинули внаслідок жорстокої агресії РФ проти України.

Перша з них – поетична вистава «Крок до Перемоги» – народного студентського колективу «Маленький театр» Тульчинського фахового коледжу культури. Другий захід презентував добре знаний на Вінниччині молодіжний Подільський камерний хор «Леонтович-капела» – «Пісні незламності». Обидва вони стали мистецьким віддзеркаленням стійкості українського народу та віри у перемогу.

Глядачами заходу стали здебільшого здобувачі середньої та вищої освіти м. Вінниця – молоді люди, від патріотизму та активної життєвої позиції яких, буде залежати подолання наслідків війни. Захід відбувся у межах співпраці відділу соціально-гуманітарної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ з Управлінням культури та креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації, а також Меморандуму про співробітництво між ХНУВС та Вінницькою обласною філармонією ім. М. Д. Леонтовича.

ВЗГ ХНУВС