Доцент кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Радченко організував онлайн-зустріч із випускниками 11-х класів Харківського ліцею № 68 Харківської міської ради.

У режимі реального часу він провів для ліцеїстів інтерактивну екскурсію університетом у м. Вінниця, розповів про університет, цьогорічні правила вступу, про можливості отримання вищої юридичної та іншої фахової освіти за державним замовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб, окремо ознайомив зі спеціальностями, яких набувають на факультеті № 4. Доцент кафедри розповів молоді про можливості фізичного і духовного самовдосконалення курсантів і студентів протягом навчання, про роботу наукових гуртків, спортивних секцій тощо. Учні дізналися про переваги навчання у поліцейському виші, зокрема гарантованість подальшого працевлаштування курсантів в органах та підрозділах Національної поліції України.

Майбутніх вступників було запрошено на профорієнтаційні онлайн-зустрічі, які регулярно проводять працівники університету.

ВЗГ ХНУВС