Відбулася онлайн-конференція зі старшокласниками та керівниками закладів загальної середньої освіти міста Харкова та територіальних громад Харківського і Чугуївського районів Харківської області, до якого доєдналися понад 60 учасників.

Завідувачка підготовчого відділення факультету № 6 Оксана Малютіна разом із колегами ознайомили з умовами вступу до університету, особливостями навчання на факультеті № 6, розповіли про спеціальності, які можна здобути в поліцейському виші.

Оксана Малютіна розповіла про особливості навчання на підготовчому відділенні та наголосила, що заняття проводяться щосуботи, навчально-методичне забезпечення здійснюється з використанням платформи «Moodle», розміщеної на сайті ХНУВС. Для зручності слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs для прийняття заяв від абітурієнтів – e-mail: [email protected]; діє мобільний зв’язок для консультацій + 38 (066) 68 79 579.

Представники університету зазначили, що навчання у підготовчому відділенні допоможуть вступникам зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії та успішно скласти вступні випробування.

ВЗГ ХНУВС