У Харківському національному університеті внутрішніх справ працює Вінницьке відділення Юридичної клініки. Викладачі університету здійснюють прийом громадян, надаючи консультації щодо широкого кола питань у сфері сімейного, господарського, земельного, кримінального та адміністративного права. Безпосередню участь у наданні таких консультацій беруть і здобувачі вищої освіти, які отримують комунікаційні навички, а також теоретичні та прикладні знання з різних галузей права, що в майбутньому знадобиться їм під час оволодіння професією поліцейського.

Черговий прийом громадян провів професор кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Михайло Грібов, який має великий практичний досвід адвокатської діяльності. Михайло Леонідович провів прийом в інтерактивному форматі, активно залучаючи курсантів-клініцистів до спілкування з громадянами та самостійного розв'язання їх правових проблем.

Прийоми громадян консультантами Юридичної клініки проводяться щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 год. протягом навчальних семестрів за адресою: м. Вінниця, вулиця Соборна, 72, поверх 3, кім. 313. Є можливість отримати консультацію в онлайн-форматі та за телефоном. Попередній запис на консультацію здійснюється за телефоном (068) 605-77-83 та електронною поштою: [email protected].

Також в онлайн-форматі можна записатися на прийом та отримати консультацію: м. Харків – email: [email protected]; м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області – email: [email protected]; м. Суми – email: [email protected].

ВЗГ ХНУВС