Для здобувачів вищої освіти факультету № 6 ХНУВС – студентів-магістрів, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», та студентів-бакалаврів за спеціальністю «Право» – доцентка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ірина Антол, професорка кафедри Юлія Кириченко та керівник Адвокатського бюро «Радіон Кирилкін» Радіон Кирилкін провели бінарне заняття за темою «Поділ майна подружжя від теорії до практики».

Радіон Кирилкін має понад десять років судової практики, його профільна спеціальність – сімейне право та сімейні відносини. Адвокат роз’яснив здобувачам освіти основні положення «Сімейного кодексу України» в частині поділу майна подружжя. Студенти дізнались про поділ між подружжям приватизованої земельної ділянки, майна, якщо один з них не мав доходів через певні обставини, стягнення кредитором боргів, отриманих іншим з подружжя, поділ спільних боргів, майна набутого до укладення шлюбу тощо.

Наприкінці заняття Радіон Кирилкін відповів на запитання здобувачів освіти та побажав їм сумлінно навчатися, досягати професійних цілей, реалізувати себе як висококваліфіковані спеціалісти.

ВЗГ ХНУВС