Декан факультету, підполковник поліції Микола Марчук привітав курсантів, які взяли участь у чемпіонатах України з кікбоксингу WAKO та з бойових мистецтв – комбат самозахист ІСО. За результатами змагань вони стали переможцями та призерами: курсант 1 курсу Артем Олійник – І місце, курсанти 2 курсу – Єлизавета Оніщенко, Михайло Бігдан, Владислав Пащенко – ІІ місце.

Здобувачі вищої освіти отримали сертифікати за участь у VIII Міжнародній науково-практичні конференції «GLOBAL SCIENCE: PROSPECTS AND INNOVATIONS», яка відбулась у м. Ліверпуль: першокурсник Роман Стецик і курсанти 2 курсу Катерина Жмуровська, Кирило Чукалов, Вадим Товстик.

За участь в історичному брейн-ринзі «Камʼянець крізь віки» з нагоди відзначення 650-річчя отримання Камʼянцем Магдебурзького права грамоту отримала голова курсантсько-студентського Парламенту Катерина Жмуровська.

Учасники квесту «Герої і події вільного міста», організованого управлінням гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради з нагоди відкриття туристичного сезону 2024 року «Кам’янець ремісничий: відродження епох», отримали почесні грамоти: курсанти 3 курсу Владислав Яковлєв і Максим Панін, курсанти 2 курсу Дмитро Курило, Євген Максимчук і Сергій Кучеренко.

ВЗГ ХНУВС