Шановні колеги! Вітаю Вас із професійним святом – Днем науки в Україні!

У сучасному світі інтелектуальний ресурс є головним рушієм захисту держави і розвитку суспільства. Своєю невтомною працею, новаторськими розробками, вмінням дивитися за межі відомого ви допомагаєте змінювати світ на краще, окреслюєте нові горизонти для пошуку та даєте відповіді на складні запитання. Сьогодні, разом з іншими захисниками і захисницями України представники науково-педагогічного складу нашого університету несуть службу на передовій. Вони є прикладом стійкості і відваги, вірності Присязі та Українському народу.

В умовах військової агресії РФ проти України наукові пошуки, дослідження, висновки – це ще один надважливий фронт нашої боротьби за свободу і незалежність. Науково-дослідна робота університету спрямована на вирішення низки важливих питань, зокрема, кваліфікації та розслідування воєнних злочинів, жорстокого поводження з військовополоненими та цивільним населенням, порушення законів і звичаїв війни, використання спеціальних знань при розслідуванні колабораційної діяльності та багато іншого.

Відданість справі у поєднанні з патріотизмом, високою відповідальністю і професіоналізмом є вашим особистим внеском у майбутню Перемогу над ворогом.

Високо ціную вашу працю, бажаю гідно продовжувати славні наукові традиції! Творчої вам наснаги, успіхів у професійній діяльності, нових відкриттів і звершень задля безпеки та добробуту Українського народу!

Упевнений, ми переможемо, відбудуємо наш університет і рідне Місто-герой Харків!

Слава Україні! Героям Слава!


З повагою
ректор ХНУВС,
член-кореспондент НАПрН України,
доктор юридичних наук, професор,
заслужений юрист України,
генерал поліції третього рангу
Валерій СОКУРЕНКО