Відбувся товариський благодійний матч, в якому зустрілися ФК «Універ-Динамо» Харківського національного університету внутрішніх справ та професійна футбольна команда Другої ліги ПФЛ СК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).

Серед глядачів були бійці Збройних Сил України, які зараз проходять лікування та реабілітацію. Відкрив захід ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Звертаючись до присутніх, він зазначив: «З великою шаною і повагою ставимося до наших героїв, пам’ятаємо тих, хто у цій війні віддав найдорожче – своє життя. У кожного з нас є рідні, близькі, друзі, які знаходяться на фронті, на передовій, з якими ми товаришували, росли разом, спілкувалися, працювали. Ворог сильний, тому ми повинні готуватися, бути такими ж мужніми й сміливими, як наші герої, брати з них приклад, підтримувати і робити усе, щоб вони якнайшвидше одужали, постійно відчували нашу увагу й турботу. Сьогоднішній матч відбувається на честь наших захисників і мені дуже приємно, що вони поруч із нами».

Перед початком гри присутні вшанували пам'ять усіх захисників України, які поклали свої життя за свободу і незалежність.

Розпочалася гра. Численні вболівальники, серед яких особовий склад вишу, курсанти, слухачі інституту післядипломної освіти гучно підтримували свої улюблені команди та гравців, і хоча перемогу отримала більш досвідчена команда «Чайка» з рахунком 0:4, головне не кількість очок, а хороший настрій, заряджаюча на позитив атмосфера змагання й задоволення від гри, що отримали, як футболісти, так і вболівальники. За словами учасників бойових дій, які вже багато місяців проходять лікування, вони із задоволенням прийняли запрошення від університету відвідати матч. Такі заходи піднімають настрій, відволікають від сумних думок і вселяють упевненість у світле майбутнє та перемогу України над ворогом. Інакше й бути не може!

Під час матчу проходив збір благодійних коштів, що будуть передані на потреби ЗСУ.

ВЗГ ХНУВС