Між Харківським національним університетом внутрішніх справ і видавництвом «Юрінком Інтер» підписано Меморандум, мета якого – спрямування зусиль на ефективну співпрацю для розвитку юридичної освіти, популяризації книг і поповнення бібліотечного фонду ХНУВС. У межах співробітництва університетська бібліотека вже отримала від видавництва інформаційне видання: Захист прав людини адміністративно-правовими засобами. Законодавство. Судова практика. Зразки документів / за заг. ред. С. В. Пєткова. Київ: Юрінком Інтер, 2024. 456 с.

У ньому висвітлено питання, що сприяють визначенню та обґрунтуванню доцільності внесення змін до чинного законодавства щодо вдосконалення адміністративно-правових засобів захисту прав людини.

Книга розрахована на студентів, фахівців-практиків і науковців, а також буде корисною для широкого загалу правосвідомих громадян.

Ознайомитися з виданням можна у науковій бібліотеці, а також на сайті видавництва: https://yurincom.com/products/zahist-prav-lyudini-administrativno-pravovimi-zasobami-zakonodavstvo-sudova-praktika-zrazki-dokumentiv.

ВЗГ ХНУВС