Представниці Харківського національного університету внутрішніх справ – начальниця навчально-методичного відділу Ірина Рязанцева, начальниця відділу міжнародного співробітництва Тетяна Матюшкова, завідувачка кафедри іноземних мов факультету № 4 Олена Статівка, помічниця ректора з гендерних питань, координаторка проєкту від України Оксана Цукан і фахівчиня відділу міжнародного співробітництва Надія Сергієнко взяли участь у другій зустрічі за проєктом Програми Еразмус+ «Сталість та спроможність інтернаціоналізації з метою модернізації вищої освіти для дебютантів з країн Східного партнерства» (SIN-NEC).

Відкрила захід та привітала учасників координаторка проєкту – Паола Піттіа (Університет Терамо, Республіка Італія). У своїй презентації «Що таке стратегічне планування у вищій освіті? Поради та настанови» вона надала рекомендації та інструменти для імплементації стратегічного планування у вищій освіті.

Представники і представниці закладів освіти – члени проєктного косорціуму SIN-NEC – обговорили головні компоненти та пріоритети інтернаціоналізації закладів вищої освіти. Кейс-стаді від Євразійського міжнародного університету (EIU) представила Анна Мартиросян (Республіка Вірменія); Олександра Джама від Каринтійського університету прикладних наук (CUAS) (Республіка Австрія); від австрійського партнера проєкту ООО «СУМО ТЕКНОЛОДЖІС» (sumo) виступив Райнер Свацінка.

ВЗГ ХНУВС