Куратори з виховної роботи відділу соціально-гуманітарної роботи ХНУВС провели бесіди зі здобувачами вищої освіти факультетів №№ 1-4 на тему: «Я обираю життя: як берегти ментальне здоров’я».

Одним із відомих за тематикою сюжетів у вітчизняних ЗМІ про діяльність поліцейських до початку широкомасштабного вторгнення було порятунок осіб, які перебували у критичному психологічному стані. Однак це не означає, що самим поліцейським не потрібно дбати про психологічне здоров'я. Тема набирає актуальності зараз, коли фізичні та емоційні навантаження збільшились. На що слід звертати увагу, як запобігти погіршенню свого ментального здоров'я, як дбати про його відновлення – йшлося у спілкуванні з курсантами.

Турбування про здоровий психологічний клімат у групі, недопущення булінгу, формування та дотримання здорового способу життя – такими мають бути вихідні позиції успішного навчання та підготовки майбутніх поліцейських до служби у практичних підрозділах.

Працівники відділу соціально-гуманітарної роботи тісно співпрацюють з відділенням психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення ХНУВС. Психологи університету завжди готові до діалогу та підтримки здобувачів вищої освіти щодо збереження ментального здоров'я.

Консультації онлайн:

Електронна адреса – [email protected].

Телеграм – https://t.me/hnuvspsydopomoga.

ВЗГ ХНУВС