Під час шикування особового складу ХНУВС заступник декана з навчально-методичної роботи Юрій Онищенко привітав курсантів за наукові та спортивні досягнення.

Курсант 3 курсу Андрій Синжерян отримав сертифікат за участь у II турі Наукового конкурсу із роботою на тему «Захист персональних даних у воєнний період: адаптація законодавства України до європейських стандартів». Він посів II призове місце.

Курсантка 3 курсу Катерина Борисова – сертифікат за участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні питання судової експертизи і криміналістики» з нагоди 100-річчя від дня народження М.С. Романова.

Курсанти 2 курсу Катерина Жмуровська, Вадим Товстик, Кирило Чукалов – сертифікати за активну участь у X Міжнародній науковій і практичній конференції «Modern resesearch in science and education», що проходила у м. Чикаго.

Курсант 1 курсу Денис Третьяков отримав нагороди за участь у відкритому чемпіонаті Хмельницької області з гирьового спорту серед всіх вікових груп: I місце у ваговій категорії 78 кг; II місце – поштовх довгим циклом 24 кг.

ВЗГ ХНУВС