У чемпіонаті Європи з сумо серед молоді та дорослих, який проходив у грецькому місті Лутракі, взяли участь студенти 3 курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ.

У віковій групі до 21 року Кіріл Крупський виборов золото, Дмитро Котов посів ІІІ місце. У командних змаганнях «стінка на стінку» збірна України посіла ІІІ місце. До складу команди увійшов Кіріл Крупський, який не програв жодної сутички.

Кіріл Крупський разом із братом Єгором здобули золоті медалі у віковій категорії до 23 років, а в командних змаганнях за їх участю збірна України посіла ІІ місце.

Студент Кіріл Крупський відзначився і в змаганнях серед дорослих, він посів І місце і виконав норматив майстра спорту міжнародного класу, а його брат Єгор – виборов золото й отримав путівку на чемпіонат світу.

Колектив Сумської філії пишається спортивними досягненнями своїх студентів, вітає їх з черговими перемогами, і дякує тренерам Сергію Хекало та В’ячеславу В'юну за підготовку сумоїстів і виховання молоді.

Сумська філія ХНУВС