За організаційного супроводження відділу міжнародного співробітництва представники Харківського національного університету внутрішніх справ здобувають нові знання на освітній онлайн-платформі LEEd CEPOL від Агентства Європейського Союзу з підготовки правоохоронних органів.

У травні 2024 року представники університету прослухали вебінари англійською мовою «Основи наукових досліджень в правоохоронних органах» та «Значення цифрових доказів та методи їх законного збору». Мета вебінарів – удосконалення теоретичних та практичних навичок проведення науково-дослідних процесів у правоохоронних органах, зокрема, роз’яснення важливості дотримання стандартів і принципів доброчесності, а також покращення розуміння та використання наявних засобів і методів законного доступу та збору електронних доказів у кримінальних розслідуваннях працівниками правоохоронних органів.

Після завершення вебінарів учасники отримали сертифікати від Агентства Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL).

ВЗГ ХНУВС