Мистецтво завжди надає наснаги жити навіть у найскладніші часи. Особливо це відчувається під час війни, коли потрібно залишатися сильними духом, усвідомлювати справжні життєві цілі й цінності. Можливість навчатися й працювати нам сьогодні дають наші військові, саме завдяки їм ми відчуваємо захист і безпеку.

У Харківському національному університеті внутрішніх справ із нагоди відзначення 28-ї річниці прийняття Основного Закону нашої держави відбувся концерт колективів художньої самодіяльності, організований відділом соціально-гуманітарної роботи.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто загинув у російсько-українській війні.

Концертна програма була присвячена єдності та боротьбі нашого народу за свою незалежність, вільне й щасливе майбутнє. Зі сцени лунали пісні та слова вдячності й любові до України та її захисників і захисниць. Окрім курсантів на сцені з вокальним номером виступив викладач кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1, майор поліції Євгеній Зозуля з піснею «Мій край», авторський вірш глядачі почули від наукового співробітника науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності, капітана поліції Віталія Найди.

Ректор університету, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко подякував за змістовний захід і цікаві патріотичні виступи та зазначив, що саме Конституція надає можливість кожній молодій людині здобути вищу освіту, престижну професію, творчо реалізуватися в житті.

ВЗГ ХНУВС