Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1, кандидатка юридичних наук, професорка Ірина Казанчук взяла участь у курсі «Цифровізація атестаційного процесу. Оновлення та нововведення платформи ЄАС» за програмою підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників відповідно до сучасної освітньої політики та Стратегії реформування освіти в Україні.

Захід організований і проведений Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти за підтримки Єдиної атестаційної системи (ЄАС) та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» з метою розширення уявлення про сучасний цифровий простір та унікальні можливості кожного освітянина.

Спікером заходу виступив керівник проєкту «Єдина Атестаційна Система» Олександр Дячук, який розповів про діяльність Єдиної атестаційної системи, автоматичне формування атестаційних листів, продемонстрував основні функціональні можливості єдиної атестаційної системи тощо.

За результатами проходження курсу Ірина Казанчук отримала сертифікат з підвищення кваліфікації та покращила професійні компетентності.

ВЗГ ХНУВС