Першокурсники факультету № 3 Роман Дмитрієв, Анна Джус, Олег Стефаненко та Олена Журавська, які є учасниками Школи наукового лідерства ХНУВС, взяли участь у Міжнародному письменницькому конкурсі 2024 від Молодіжного клубу Удаан (UYC). Вони підготували авторські твори англійською мовою під науковим керівництвом голови Школи наукового лідерства, наукового співробітника науково-дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності Віталія Найди.

Глобальний конкурс листівок «Дорога матінка-природа» – це унікальна творча ініціатива Молодіжного клубу Удаан до Всесвітнього дня охорони природи, у якій беруть участь активні молоді люди з усього світу. Учасникам пропонувалося написати оригінальні, щирі послання природі, що відображають їхній особистий зв'язок із навколишнім середовищем та їхню прихильність до його збереження.

За результатами Міжнародного конкурсу фіналістами стали курсанти Роман Дмитрієв та Анна Джус, роботи яких були опубліковані на офіційному сайті та у соціальних мережах Молодіжного клубу Удаан. Роман Дмитрієв також отримав сертифікат за перемогу у конкурсній вікторині.

Участь курсантів у заході стала можливою за сприяння відділу міжнародного співробітництва університету.

ВЗГ ХНУВС