Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із першим заступником директора Департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради Інною Комендацькою.

Обговорили питання укладання Договору про співпрацю, який передбачає сприяння реалізації гуманітарних і соціальних програм Департаменту з питань підтримки осіб з інвалідністю. Олександр Марунчак розповів, що в Автошколі можна навчатися у змішаних інклюзивних групах або індивідуально за зручним графіком, є можливість теоретичного навчання в дистанційному форматі, практичні заняття проводяться на сертифікованих автомобілях із ручним керуванням.

Проєкт «Автошкола для осіб з інвалідністю» реалізується МВС України у межах ініціативи Першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Головна мета – створення зручної та якісної державної послуги з навчання керування автомобілем та отримання посвідчення водія на право керування транспортним засобом для людей з інвалідністю, учасників бойових. Звичайні цивільні громадяни мають можливість пройти в Автошколі курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

ВЗГ ХНУВС