Для футбольної команди Ізюмської дитячої юнацько-спортивної школи, яка нещодавно відвідала Харківський національний університет внутрішніх справ та зустрілася із ректором вишу Валерієм Сокуренком, відділом соціально-гуманітарної роботи університету було проведено оглядову автобусно-пішохідну екскурсію містом Вінниця.

Знайомство з чудовим Поділлям залишить в пам’яті юних спортсменів приємні спогади про розлогий Південний Буг, найбільший європейський річковий фонтан, старовинні монастирські будівлі й чепурні готелі початку ХХ століття, місто веселих металевих скульптур, стару водонапірну вежу, побудовану талановитим вінницьким архітектором Григорієм Артиновим, й цікаві та повчальні історії про видатного лікаря-гуманіста Миколу Пирогова, який значну частину свого життя провів на Вінниччині.

Юні спортсмени, які через збройну агресію рф вже отримали недитячий життєвий досвід, заслуговують на особливу увагу суспільства. Вони щиро вірять, що їх рідний Ізюм згодом знову стане охайним і безпечним, що його прикрашатимуть нові та відбудовані будівлі, зелені сквери. Саме їхні дитячі й спортивні мрії про щасливе життя у мирній Україні і захищають сьогодні представники Сил безпеки і оборони як на фронті, так і в тилу.

ВЗГ ХНУВС